Audiovisuele Beeldoplossingen

Trek de aandacht op uw evenement met onze geavanceerde audiovisuele beeldoplossingen. Prikkel interesse met verbluffende led walls, projectieschermen of videowalls. Creëer de wauw-factor met op maat gemaakte visuals. Of kies voor interactieve technologie met behulp van livestreaming, webcasting en videoconferenties. Neem contact op voor een onvergetelijke audiovisuele ervaring die uw publiek betovert en betrekt.

Maatwerk

Onze audiovisuele verhuur diensten zijn volledig aanpasbaar aan de specifieke wensen en eisen van uw evenement.

Expertise

Met jarenlange ervaring in audiovisuele verhuur hebben we de kwaliteit om complexe projecten aan te kunnen.

Flexibel

Van losse verhuur of full-service uitbesteding, we bieden audiovisuele oplossingen die aan uw eisen voldoen.

Hulp Nodig?

We zitten voor u klaar!
Bel 085-0600588 of mail naar info@avvision.nl.

Voor zakelijke evenementen

Verlevendig uw zakelijke live evenementen met onze geavanceerde audiovisuele verhuur. Van haarscherpe beamers tot indrukwekkende LED-walls en professionele camera’s, wij bieden de technologie die nodig is om uw boodschap krachtig over te brengen. Verzeker uzelf van een onvergetelijke visuele ervaring die uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Voor festivals en feesttenten

Breng festivals en feesttenten tot leven met onze geavanceerde audiovisuele verhuur. Onze state-of-the-art beamers, indrukwekkende LED-walls en professionele camera’s garanderen een visueel spektakel. Creëer onvergetelijke momenten en een meeslepende ervaring voor uw publiek, en maak elk evenement uniek met onze technologische expertise.

Uitvaarten

Een uitvaart dient met uiterste zorg en respect te worden uitgevoerd. Onze medewerkers zullen uitvoerig overleg plegen om ervoor te zorgen dat alles in overeenstemming met de wensen van de familie verloopt. Wij begrijpen het belang van een heldere geluidsinstallatie, het naadloos starten van passende muziek, en bieden tevens de mogelijkheid tot het maken van een live opname, zowel audio als video. Indien gewenst, kunnen wij ook een live-stream verzorgen, zodat mensen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, de uitvaart toch kunnen bijwonen. Voor verdere assistentie of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Voor privéfeesten

Maak van uw privéfeesten een visueel schouwspel met onze geavanceerde audiovisuele verhuur. Of het nu gaat om intieme bijeenkomsten of grootse vieringen, onze scherpe beamers, levendige LED-walls en hoogwaardige camera’s zorgen voor een onvergetelijke ambiance. Beleef de magie van elk moment met technologie die uw feest naar een hoger niveau tilt.

Wij werken oa voor:

audiovisuele verhuur av-vision lichtverhuur geluidsverhuur
audiovisuele verhuur av-vision lichtverhuur geluidsverhuur
audiovisuele verhuur av-vision lichtverhuur geluidsverhuur
audiovisuele verhuur av-vision lichtverhuur geluidsverhuur

AV Vision, uw partner in beeld!

AV Vision is dé expert in licht, geluid en beeldoplossingen, met een breed aanbod aan beamers, LED-walls en camera’s voor elke gelegenheid.

Ons ervaren team levert maatwerk, afgestemd op uw specifieke behoeften, en garandeert een visuele impact bij evenementen zoals zakelijke bijeenkomsten, festivals, kerkdiensten en privéfeesten.

Met onze nadruk op kwaliteit, klanttevredenheid en innovatieve technologie, zorgen we dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Kies voor AV Vision: waar visie, creativiteit en technische expertise samenkomen voor uw perfecte evenement.

audiovisuele verhuur av-vision lichtverhuur geluidsverhuur

Bekijk Onze Promovideo

Beeld en geluid zeggen meer dan 1000 woorden. Ontdek hoe we evenementen tot leven wekken. Bekijk nu onze promovideo en voel de energie!

Download Onze Brochure

Altijd fijn om te hebben. Download onze brochure voor uitmuntend licht- en geluidsdiensten. Maak elk event onvergetelijk!

Nieuw in ons verhuur assortiment:

audiovisuele verhuur av-vision lichtverhuur geluidsverhuur

De Blackmagic ATEM 2 M/E Constellation HD is een geavanceerde videoproductiemixer die professionals in staat stelt om meerdere videobronnen in hoge resolutie te schakelen en te mixen.

Met ondersteuning voor 8K-resolutie en uitgebreide video-effecten kunnen gebruikers creatieve en professionele videoproducties maken. Het biedt ook geavanceerde audiomixing en flexibele bedieningsopties.

Voor de klant betekent dit de mogelijkheid om hoogwaardige video’s te produceren voor live-evenementen, uitzendingen en online streaming.

De ATEM 2 M/E Constellation HD biedt de tools en flexibiliteit die nodig zijn om indrukwekkende visuele en auditieve content te creëren en te delen met een breed publiek.

Dit zeggen onze klanten!

Van der Valk Hotel Drachten

“De samenwerking met AV-Vision verloopt prettig. Wij schakelen ze graag in voor diverse audio, licht,- en geluid opdrachten bij bijeenkomsten die plaatsvinden in onze (vergader)zalen en zijn hier zeer tevreden over!”

Afdeling Sales

Stichting Martinikerk Groningen

“Door met AV Vision samen aan een evenement te werken in de Martinikerk, weten we dat het altijd prima geregeld is met het licht en het geluid. AV Vision denkt actief mee in de verschillende mogelijkheden. We zijn zeer blij met AV Vision als onze vaste leverancier.”

Betty Knigge – Ezinga
Directrice

Rijksuniversiteit Groningen.

Eerder onder leiding van Ed Fisscher en tegenwoordig onder leiding van Harmen van de Heide werkt de Rijksuniversiteit Groningen al ruim tien jaar met grote tevredenheid samen met AV-Vision. Of de locatie van het evenement nu ergens in bijvoorbeeld het Academiegebouw van de RUG is of in de Martinikerk, het maakt voor Harmen en zijn team weinig verschil. Zeer professioneel en met een flexibele houding, goed meedenkend met de klant en pro-actief handelend zijn de onderscheidende kenmerken van Harmen en AV-Vision.

Een leverancier om als opdrachtgever te koesteren .

Monique Peperkamp.
Rijksuniversiteit Groningen

SKLO Groningen

“Vanaf 2017 organiseren wij jaarlijks de Nacht van de Levensbeschouwing in de Martinikerk van Groningen. AV-Vision denkt samen met ons mee en zorgt elk jaar weer dat het een onvergetelijke Nacht wordt. In de voorbereidingen naar de Nacht is er een plezierige samenwerking, er zijn korte lijntjes en een goede prijsindicatie.”

De directie

Samenwerkingsverband Noord Nederland

“Al een paar keer met AV-Vision mogen werken en elke keer is het perfect verlopen. Er zijn korte lijntjes, er wordt goed meegedacht en proactief worden zaken aangedragen die de setting nog zouden kunnen verbeteren.  Wij hebben AV-Vision inmiddels tot preferred supplier gekenmerkt en zijn zeer blij met de samenwerking. “

SNN

Klaar om uw gasten te imponeren?

Maak van uw evenement een schitterend succes met AV Vision! Excellente lichtshows, helder geluid en levendige beelden: wij maken het waar.

Of u nu een feesttent betovert, een congres leidt, een privéviering koestert of een zakelijke bijeenkomst perfectioneert, ons team staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Neem contact op! Vul het formulier in en zet samen met ons de eerste stap naar een verbluffend evenement.