Maak van Uw Evenement een Lumineus Spektakel

Laat uw evenement opleven met de betoverende lichtshows van AV Vision, waar creativiteit en technologie elkaar ontmoeten in een spectaculaire dans van kleuren en licht. Elk evenement krijgt een extra dimensie met onze sfeerverlichting die niet alleen de ruimte verlicht, maar ook de beleving van uw gasten.

Maatwerk

Onze diensten zijn volledig aanpasbaar aan de specifieke wensen en eisen van uw evenement.

Expertise

Met jarenlange ervaring hebben we het vakmanschap om de meest complexe projecten aan te kunnen.

Flexibel

Van losse verhuur of full-service uitbesteding, we bieden flexibele oplossingen die aan uw eisen voldoen.

Hulp Nodig?

We zitten voor u klaar!
Bel 085-0600588 of mail naar info@avvision.nl.

Voor zakelijke evenementen

Stelt u zich een zakelijk congres voor, waar de lichten niet alleen functioneel zijn maar ook de kracht hebben om te inspireren. De strakke belijning van licht dat aansluit bij uw bedrijfskleuren, of een dynamische lichtshow die de afsluiting van een keynote-sessie viert – AV Vision maakt van elk zakelijk moment een visueel statement.

Voor festivals en feesttenten

Of beeld u in, een festival waar de sfeerverlichting de muziek omarmt en de nacht transformeert in een canvas van expressie. Elke beat wordt geaccentueerd met een explosie van kleur, elke melodie onderstreept met een zachte golf van licht. Onze lichtshows zijn als het ritme van het hart van het festival zelf, altijd in sync met de ervaring van de bezoeker.

Voor kerkdiensten

Zelfs de meest serene momenten, zoals een kerkdienst, krijgen een nieuwe laag van contemplatie met onze sfeerverlichting. Zacht diffuus licht dat de architectuur accentueert, of subtiele kleurveranderingen die passen bij de toon van de dienst; AV Vision weet hoe licht een spirituele ervaring kan verdiepen.

Voor privéfeesten

Voor die bijzondere privémomenten, waar de sfeer allesbepalend is, creëert AV Vision een oase van licht. Een exclusief privéfeest wordt een intiem spektakel waarbij de verlichting de persoonlijke smaak weerspiegelt, of het nu gaat om het warme gloed van kaarslicht of een sterrenhemel die binnen wordt gehaald met sprankelende LED’s.

Wij werken oa voor:

In de Schijnwerpers met AV Vision

Onze toewijding stopt niet bij het ontwerpen van de lichtshow; wij zorgen voor elke stap – van de eerste schets tot de laatste uitvoering. Met AV Vision’s full-service aanpak, kunt u zich onderdompelen in het moment terwijl wij zorgen voor de perfecte sfeer.

Laat AV Vision de architect zijn van uw lichtlandschap. Of u nu streeft naar ingetogen elegantie of een explosie van kleur en beweging, ons team van lichtkunstenaars staat klaar om uw evenement te verlichten en onvergetelijk te maken. Met een portfolio dat rijke ervaring weerspiegelt in locaties zoals de Martinikerk en bedrijven als KPN, hebben we bewezen dat onze lichtshows niet alleen evenementen verlichten, maar ook harten veroveren.

Laat licht uw verhaal vertellen. AV Vision – waar visie en licht samensmelten tot een onvergetelijke werkelijkheid.

Bekijk Onze Promovideo

Beeld en geluid zeggen meer dan 1000 woorden. Ontdek hoe we evenementen tot leven wekken. Bekijk nu onze promovideo en voel de energie!

Download Onze Brochure

Altijd fijn om te hebben. Download onze brochure voor uitmuntend licht- en geluidsdiensten. Maak elk event onvergetelijk!

Nieuw in ons verhuur assortiment

De CLF Yara is een veelzijdige LED-armatuur met uitstekende RGBW-kleurmenging door 14 krachtige LED’s en een 15° stralingshoek. Geselecteerde LED’s zorgen voor hoge output en intense kleuren met een goede witbalans. Met een IP65-classificatie is hij geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Het unieke ontwerp biedt zowel staande als hangende opties, terwijl de stevige behuizing perfect is voor mobiel gebruik. Het armatuur heeft een LCD-scherm voor eenvoudige instellingen, stille werking dankzij intelligent koelen en aansluitmogelijkheden via IP65 5p XLR en PowerCON TRUE1-connectoren.

Het ophangen is gemakkelijk met het CLF snelvergrendelingssysteem, en de armatuur is RDM-gereed.

Dit zeggen onze klanten!

Van der Valk Hotel Drachten

“De samenwerking met AV-Vision verloopt prettig. Wij schakelen ze graag in voor diverse audio, licht,- en geluid opdrachten bij bijeenkomsten die plaatsvinden in onze (vergader)zalen en zijn hier zeer tevreden over!”

Afdeling Sales

Stichting Martinikerk Groningen

“Door met AV Vision samen aan een evenement te werken in de Martinikerk, weten we dat het altijd prima geregeld is met het licht en het geluid. AV Vision denkt actief mee in de verschillende mogelijkheden. We zijn zeer blij met AV Vision als onze vaste leverancier.”

Betty Knigge – Ezinga
Directrice

Rijksuniversiteit Groningen.

Eerder onder leiding van Ed Fisscher en tegenwoordig onder leiding van Harmen van de Heide werkt de Rijksuniversiteit Groningen al ruim tien jaar met grote tevredenheid samen met AV-Vision. Of de locatie van het evenement nu ergens in bijvoorbeeld het Academiegebouw van de RUG is of in de Martinikerk, het maakt voor Harmen en zijn team weinig verschil. Zeer professioneel en met een flexibele houding, goed meedenkend met de klant en pro-actief handelend zijn de onderscheidende kenmerken van Harmen en AV-Vision.

Een leverancier om als opdrachtgever te koesteren .

Monique Peperkamp.
Rijksuniversiteit Groningen

SKLO Groningen

“Vanaf 2017 organiseren wij jaarlijks de Nacht van de Levensbeschouwing in de Martinikerk van Groningen. AV-Vision denkt samen met ons mee en zorgt elk jaar weer dat het een onvergetelijke Nacht wordt. In de voorbereidingen naar de Nacht is er een plezierige samenwerking, er zijn korte lijntjes en een goede prijsindicatie.”

De directie

Samenwerkingsverband Noord Nederland

“Al een paar keer met AV-Vision mogen werken en elke keer is het perfect verlopen. Er zijn korte lijntjes, er wordt goed meegedacht en proactief worden zaken aangedragen die de setting nog zouden kunnen verbeteren.  Wij hebben AV-Vision inmiddels tot preferred supplier gekenmerkt en zijn zeer blij met de samenwerking. “

SNN

Klaar om uw gasten te imponeren?

Maak van uw evenement een schitterend succes met AV Vision! Excellente lichtshows, helder geluid en levendige beelden: wij maken het waar.

Of u nu een feesttent betovert, een congres leidt, een privéviering koestert of een zakelijke bijeenkomst perfectioneert, ons team staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Neem contact op! Vul het formulier in en zet samen met ons de eerste stap naar een verbluffend evenement.