Over Ons

Maatwerk

Onze diensten zijn volledig aanpasbaar aan de specifieke wensen en eisen van uw evenement.

Expertise

Met jarenlange ervaring hebben we het vakmanschap om de meest complexe projecten aan te kunnen.

Flexibel

Van losse verhuur of full-service uitbesteding, we bieden flexibele oplossingen die aan uw eisen voldoen.

Hulp Nodig?

We zitten voor u klaar!
Bel 085-0600588 of mail naar info@avvision.nl.

Ons verhaal

Welkom bij AV Vision, waar we een erfenis van kwaliteit en een diepgeworteld respect voor het talent achter de schermen koesteren. Ons verhaal begon met de legendarische audiovisuele visionair, Ed Fisscher, wiens passie voor perfectie de basis vormde voor ons streven naar uitmuntendheid. En nu, onder het bekwame leiderschap van audiovisueel professional Harmen van de Heide, zetten we deze erfenis voort met nog meer toewijding dan ooit tevoren.

Het talent achter de schermen

Bij AV Vision draait alles om het talent achter de schermen. We begrijpen dat de ware magie zich niet op het podium afspeelt, maar in de voorbereiding, planning en de minutieuze details die elk evenement tot leven brengen. Ons team, onder leiding van Harmen van de Heide, bestaat uit gepassioneerde technici, ontwerpers en planners die streven naar perfectie in alles wat ze doen.

Kwaliteit is en blijft de voorwaarde!

“Kwaliteit is een voorwaarde,” is meer dan alleen een motto voor ons; het is de drijvende kracht achter alles wat we doen. Ed Fisscher wist dat de kunst van audiovisuele productie niet alleen draaide om het zichtbare resultaat, maar om de onzichtbare inspanningen en het ongeëvenaarde vakmanschap dat erbij komt kijken. Dat geloofde hij met heel zijn hart en dat blijft ons leidende principe.

Onze toekomst

Onder leiding van Harmen van de Heide, streven we bij AV Vision naar nieuwe hoogten in audiovisuele excellentie. We beloven onvergetelijke ervaringen en evenementen die worden gekoesterd, waarbij we uw visie tot leven brengen met de hoogste kwaliteit en diepgaand inzicht. Welkom bij de toekomst van audiovisuele perfectie. Welkom bij AV Vision.

Wij werken oa voor:

over ons geluidverhuur lichtverhuur audiovisueel verhuur av-vision
over ons geluidverhuur lichtverhuur audiovisueel verhuur av-vision
over ons geluidverhuur lichtverhuur audiovisueel verhuur av-vision
over ons geluidverhuur lichtverhuur audiovisueel verhuur av-vision

Missie

Onze missie bij AV Vision is om evenementen te transformeren in onvergetelijke ervaringen door middel van innovatieve en hoogwaardige audiovisuele oplossingen. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door flexibel, gedetailleerd en transparant te zijn in al onze diensten. Met integriteit als ons kompas en snelheid als onze troef, zijn we vastbesloten om te blijven vooroplopen in de branche en elk evenement tot een succes te maken. Bij AV Vision geloven we dat elk geluid, elke lichtstraal en elke video een kunstwerk op zich is, en we zijn toegewijd aan het creëren van meesterwerken die de zintuigen betoveren. Samen bouwen we herinneringen die blijvend zijn.

Visie

Onze visie bij AV Vision is om wereldwijd dé autoriteit te worden in audiovisuele dienstverlening, leidend in innovatie en brancheverandering. We streven ernaar evenementen te transformeren tot onvergetelijke ervaringen en de top van de audiovisuele industrie te bereiken. ‘Het talent achter de schermen’ is ons motto, waar toewijding en vakmanschap centraal staan. We blijven investeren in geavanceerde technologie, opleiding en ontwikkeling om onze status als marktleider te behouden en grenzen te verleggen. Ons doel is sterke partnerschappen te smeden, talent te koesteren en de wereld van evenementen en entertainment te transformeren. Samen creëren we de toekomst van AV Vision, waarin we blijvende impact maken.

Bekijk Onze Promovideo

Beeld en geluid zeggen meer dan 1000 woorden. Ontdek hoe we evenementen tot leven wekken. Bekijk nu onze promovideo en voel de energie!

Download Onze Brochure

Altijd fijn om te hebben. Download onze brochure voor uitmuntend licht- en geluidsdiensten. Maak elk event onvergetelijk!

Dit zeggen onze klanten!

Van der Valk Hotel Drachten

“De samenwerking met AV-Vision verloopt prettig. Wij schakelen ze graag in voor diverse audio, licht,- en geluid opdrachten bij bijeenkomsten die plaatsvinden in onze (vergader)zalen en zijn hier zeer tevreden over!”

Afdeling Sales

Stichting Martinikerk Groningen

“Door met AV Vision samen aan een evenement te werken in de Martinikerk, weten we dat het altijd prima geregeld is met het licht en het geluid. AV Vision denkt actief mee in de verschillende mogelijkheden. We zijn zeer blij met AV Vision als onze vaste leverancier.”

Betty Knigge – Ezinga
Directrice

Rijksuniversiteit Groningen.

Eerder onder leiding van Ed Fisscher en tegenwoordig onder leiding van Harmen van de Heide werkt de Rijksuniversiteit Groningen al ruim tien jaar met grote tevredenheid samen met AV-Vision. Of de locatie van het evenement nu ergens in bijvoorbeeld het Academiegebouw van de RUG is of in de Martinikerk, het maakt voor Harmen en zijn team weinig verschil. Zeer professioneel en met een flexibele houding, goed meedenkend met de klant en pro-actief handelend zijn de onderscheidende kenmerken van Harmen en AV-Vision.

Een leverancier om als opdrachtgever te koesteren .

Monique Peperkamp.
Rijksuniversiteit Groningen

SKLO Groningen

“Vanaf 2017 organiseren wij jaarlijks de Nacht van de Levensbeschouwing in de Martinikerk van Groningen. AV-Vision denkt samen met ons mee en zorgt elk jaar weer dat het een onvergetelijke Nacht wordt. In de voorbereidingen naar de Nacht is er een plezierige samenwerking, er zijn korte lijntjes en een goede prijsindicatie.”

De directie

Samenwerkingsverband Noord Nederland

“Al een paar keer met AV-Vision mogen werken en elke keer is het perfect verlopen. Er zijn korte lijntjes, er wordt goed meegedacht en proactief worden zaken aangedragen die de setting nog zouden kunnen verbeteren.  Wij hebben AV-Vision inmiddels tot preferred supplier gekenmerkt en zijn zeer blij met de samenwerking. “

SNN

over ons geluidverhuur lichtverhuur audiovisueel verhuur av-vision

Klaar om uw gasten te imponeren?

Maak van uw evenement een schitterend succes met AV Vision! Excellente lichtshows, helder geluid en levendige beelden: wij maken het waar.

Of u nu een feesttent betovert, een congres leidt, een privéviering koestert of een zakelijke bijeenkomst perfectioneert, ons team staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Neem contact op! Vul het formulier in en zet samen met ons de eerste stap naar een verbluffend evenement.