AV Vision: Uw Partner in geluidsverhuur

Ervaar uitmuntend geluidsverhuur bij AV Vision, de audiovisuele specialist voor elk evenement. Van zakelijke congressen tot intieme privéfeesten, wij tillen uw ervaring naar een hoger niveau met onze geavanceerde technologie en deskundigheid. Uw visie wordt realiteit met onze op maat gemaakte audio-, visuele- en verlichtingsoplossingen.

Maatwerk

Ons geluidsverhuur is volledig aanpasbaar aan de specifieke wensen en eisen van uw evenement.

Expertise

Jarenlange ervaring in geluidsverhuur zorgen dat we de meest complexe projecten kunnen realiseren.

Flexibel

Van losse geluidsverhuur of full-service uitbesteding, we bieden flexibele oplossingen die aan uw eisen voldoen.

Hulp Nodig?

We zitten voor u klaar!
Bel 085-0600588 of mail naar info@avvision.nl.

Voor zakelijke evenementen

Verhef uw zakelijke evenementen met AV Vision’s superieure geluidsverhuur. Wij specialiseren ons in het creëren van uitzonderlijke audio-ervaringen voor elk type bedrijfsevenement, van congressen tot seminars. Onze ultramoderne technologie en expertise garanderen een naadloze, indrukwekkende geluidsbeleving, afgestemd op uw unieke behoeften en visie.

Voor festivals en feesttenten

Breng de magie van festivals en feesttenten tot leven met AV Vision’s geluidsverhuur. Ons team van experts levert ongeëvenaarde audio-oplossingen voor elke setting, van bruisende festivals tot elegante feesttenten. Wij garanderen een meeslepende, gedenkwaardige geluidservaring met onze state-of-the-art technologie, perfect afgestemd op de unieke sfeer van uw evenement.

Uitvaarten

Een uitvaart dient met uiterste zorg en respect te worden uitgevoerd. Onze medewerkers zullen uitvoerig overleg plegen om ervoor te zorgen dat alles in overeenstemming met de wensen van de familie verloopt. Wij begrijpen het belang van een heldere geluidsinstallatie, het naadloos starten van passende muziek, en bieden tevens de mogelijkheid tot het maken van een live opname, zowel audio als video. Indien gewenst, kunnen wij ook een live-stream verzorgen, zodat mensen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, de uitvaart toch kunnen bijwonen. Voor verdere assistentie of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Voor privéfeesten

Maak van uw privéfeest een onvergetelijk moment met AV Vision’s geluidsverhuur. Wij brengen de perfecte sfeer voor uw exclusieve feest met onze hoogwaardige audio-oplossingen. Onze ultramoderne technologie en ervaren team zorgen voor een kristalhelder geluid, waardoor uw viering transformeert in een meeslepende en gedenkwaardige ervaring.

Wij werken oa voor:

Geluidsverhuur Licht Beeld Verhuur Verkoop Av-Vision
Geluidsverhuur Licht Beeld Verhuur Verkoop Av-Vision
Geluidsverhuur Licht Beeld Verhuur Verkoop Av-Vision
Geluidsverhuur Licht Beeld Verhuur Verkoop Av-Vision

Nieuw in ons verhuur assortiment

De Yamaha DM3 is een veelzijdige digitale mengtafel die bekendstaat om zijn uitstekende geluidskwaliteit en flexibele configuratiemogelijkheden. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder geavanceerde DSP-verwerking, meerdere in- en uitgangen, en gebruiksvriendelijke bediening, waardoor het ideaal is voor zowel live optredens als studio-opnames.

Geluidsverhuur Licht Beeld Verhuur Verkoop Av-Vision

Bekijk Onze Promovideo

Beeld en geluid zeggen meer dan 1000 woorden. Ontdek hoe we evenementen tot leven wekken. Bekijk nu onze promovideo en voel de energie!

Download Onze Brochure

Altijd fijn om te hebben. Download onze brochure voor uitmuntend licht- en geluidsdiensten. Maak elk event onvergetelijk!

Dit zeggen onze klanten!

Van der Valk Hotel Drachten

“De samenwerking met AV-Vision verloopt prettig. Wij schakelen ze graag in voor diverse audio, licht,- en geluid opdrachten bij bijeenkomsten die plaatsvinden in onze (vergader)zalen en zijn hier zeer tevreden over!”

Afdeling Sales

Stichting Martinikerk Groningen

“Door met AV Vision samen aan een evenement te werken in de Martinikerk, weten we dat het altijd prima geregeld is met het licht en het geluid. AV Vision denkt actief mee in de verschillende mogelijkheden. We zijn zeer blij met AV Vision als onze vaste leverancier.”

Betty Knigge – Ezinga
Directrice

Rijksuniversiteit Groningen.

Eerder onder leiding van Ed Fisscher en tegenwoordig onder leiding van Harmen van de Heide werkt de Rijksuniversiteit Groningen al ruim tien jaar met grote tevredenheid samen met AV-Vision. Of de locatie van het evenement nu ergens in bijvoorbeeld het Academiegebouw van de RUG is of in de Martinikerk, het maakt voor Harmen en zijn team weinig verschil. Zeer professioneel en met een flexibele houding, goed meedenkend met de klant en pro-actief handelend zijn de onderscheidende kenmerken van Harmen en AV-Vision.

Een leverancier om als opdrachtgever te koesteren .

Monique Peperkamp.
Rijksuniversiteit Groningen

SKLO Groningen

“Vanaf 2017 organiseren wij jaarlijks de Nacht van de Levensbeschouwing in de Martinikerk van Groningen. AV-Vision denkt samen met ons mee en zorgt elk jaar weer dat het een onvergetelijke Nacht wordt. In de voorbereidingen naar de Nacht is er een plezierige samenwerking, er zijn korte lijntjes en een goede prijsindicatie.”

De directie

Samenwerkingsverband Noord Nederland

“Al een paar keer met AV-Vision mogen werken en elke keer is het perfect verlopen. Er zijn korte lijntjes, er wordt goed meegedacht en proactief worden zaken aangedragen die de setting nog zouden kunnen verbeteren.  Wij hebben AV-Vision inmiddels tot preferred supplier gekenmerkt en zijn zeer blij met de samenwerking. “

SNN

Klaar om uw gasten te imponeren?

Maak van uw evenement een schitterend succes met AV Vision! Excellente lichtshows, helder geluid en levendige beelden: wij maken het waar.

Of u nu een feesttent betovert, een congres leidt, een privéviering koestert of een zakelijke bijeenkomst perfectioneert, ons team staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Neem contact op! Vul het formulier in en zet samen met ons de eerste stap naar een verbluffend evenement.