Licht en geluid verhuur in regio Groningen

Bent u op zoek naar betrouwbare licht– en geluid verhuur in Groningen? AV Vision biedt praktische oplossingen voor elk denkbaar evenement. Of het nu gaat om een festival, zakelijk evenement, een symposium, een congres of zelfs een uitvaart, wij voorzien uw evenement van het juiste licht, geluid en visuele middelen. Wij geven elk evenement een podium. Óok in regio Groningen!

licht geluid verhuur groningen av-vision
 • Flexibel

  Gespecialiseerd voor elk project.

 • High-end

  Nieuwste, geavanceerde audiovisuele oplossingen.

 • Transparant

  Duidelijke prijzen en afspraken.

 • Duurzaam

  Milieubewuste maatwerk projecten.

Klasse verhuur van licht en geluid in regio Groningen

Als ervaren aanbieder op het gebied van audiovisuele technieken, focust AV Vision zich op het leveren van kwalitatieve licht– en geluid verhuur die perfect aansluit bij uw wensen. Wij gebruiken hoogwaardige apparatuur om ervoor te zorgen dat zowel verlichting als geluid op uw evenement optimaal functioneren. Dankzij onze diepgewortelde kennis van en ervaring in evenementen en de installatietechniek van licht en geluid zijn we in staat om flexibel en doelgericht te werken. Oók in regio Groningen!

Licht

Verhuur van professionele verlichting oplossingen inclusief crew, transport, opbouw en afbreken.

Geluid

Verhuur van professionele geluidstechniek inclusief crew, transport, opbouw en afbreken.

Beeld

Verhuur van audiovisuele oplossingen inclusief  crew, transport, opbouw en afbreken.

Uw evenement in regio Groningen full-service verzorgd.

Stel zich voor dat uw evenement versterkt wordt met licht dat niet alleen de ruimte verlicht, maar ook de sfeer verhoogt, en met geluid uit een geluidsinstallatie dat elk woord helder overbrengt. Ongeacht de grootte van de locatie, onze licht– en geluid verhuur is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw behoeften. Van licht en geluid tot video, tv schermen, led-walls en DJ gear. Wij werken nauw samen met onze klanten om oplossingen te bieden die echt het verschil maken. Ons team van deskundige technici werkt nauwgezet en met oog voor detail. Oók in regio Groningen!

Licht en geluid verzorgen in regio Groningen? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd om uw evenement in Groningen naar een hoger niveau te tillen met professionele licht– en geluid verhuur? Neem contact op met AV Vision voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen. Onze aanpak is eenvoudig en transparant, zonder onnodige complicaties. U kunt ons bellen, een e-mail sturen, of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Oók in regio Groningen!

Vertrouw op licht en geluid verhuur van AV Vision!

Laat AV Vision u helpen het beste uit uw evenement te halen met onze licht– en geluid verhuur. Start vandaag nog met het plannen het licht en geluid van uw evenement in regio Groningen door contact met ons op te nemen.
We zitten van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 voor u klaar!
Na 17:00 zijn we bereikbaar op 06-15542037.

Bekijk ook ons portfolio in verhuur van licht en geluid

AV Vision heeft een breed portfolio van evenementen ondersteund. We begrijpen het belang van kwalitatieve audiovisuele ondersteuning en zijn toegewijd aan het succesvol ondersteunen van elk evenement. Onze focus ligt op het bieden van praktische en betrouwbare licht- en geluid verhuur die uw evenement vlekkeloos en indrukwekkend laat verlopen. Oók in regio Groningen!

Wij werken oa voor:

Licht & Geluid in Actie

Ontdek hoe we evenementen tot leven wekken. Bekijk nu onze promovideo en voel de energie!

Spectaculaire Shows Starten Hier

Ervaar de perfecte ambiance. Download onze brochure voor uitmuntend licht- en geluidsdiensten. Maak elk event onvergetelijk!

Dit zeggen onze klanten!

Van der Valk Hotel Drachten

“De samenwerking met AV-Vision verloopt prettig. Wij schakelen ze graag in voor diverse audio, licht,- en geluid opdrachten bij bijeenkomsten die plaatsvinden in onze (vergader)zalen en zijn hier zeer tevreden over!”

Afdeling Sales

Stichting Martinikerk Groningen

“Door met AV Vision samen aan een evenement te werken in de Martinikerk, weten we dat het altijd prima geregeld is met het licht en het geluid. AV Vision denkt actief mee in de verschillende mogelijkheden. We zijn zeer blij met AV Vision als onze vaste leverancier.”

Betty Knigge – Ezinga
Directrice

Rijksuniversiteit Groningen.

Eerder onder leiding van Ed Fisscher en tegenwoordig onder leiding van Harmen van de Heide werkt de Rijksuniversiteit Groningen al ruim tien jaar met grote tevredenheid samen met AV-Vision. Of de locatie van het evenement nu ergens in bijvoorbeeld het Academiegebouw van de RUG is of in de Martinikerk, het maakt voor Harmen en zijn team weinig verschil. Zeer professioneel en met een flexibele houding, goed meedenkend met de klant en pro-actief handelend zijn de onderscheidende kenmerken van Harmen en AV-Vision.

Een leverancier om als opdrachtgever te koesteren .

Monique Peperkamp.
Rijksuniversiteit Groningen

SKLO Groningen

“Vanaf 2017 organiseren wij jaarlijks de Nacht van de Levensbeschouwing in de Martinikerk van Groningen. AV-Vision denkt samen met ons mee en zorgt elk jaar weer dat het een onvergetelijke Nacht wordt. In de voorbereidingen naar de Nacht is er een plezierige samenwerking, er zijn korte lijntjes en een goede prijsindicatie.”

De directie

Samenwerkingsverband Noord Nederland

“Al een paar keer met AV-Vision mogen werken en elke keer is het perfect verlopen. Er zijn korte lijntjes, er wordt goed meegedacht en proactief worden zaken aangedragen die de setting nog zouden kunnen verbeteren.  Wij hebben AV-Vision inmiddels tot preferred supplier gekenmerkt en zijn zeer blij met de samenwerking. “

SNN

licht geluid verhuur groningen av-vision

Klaar om uw gasten te imponeren?

Maak van uw evenement een schitterend succes met AV Vision! Excellente lichtshows, helder geluid en levendige beelden: wij maken het waar.

Of u nu een feesttent betovert, een congres leidt, een privéviering koestert of een zakelijke bijeenkomst perfectioneert, ons team staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Neem contact op! Vul het formulier in en zet samen met ons de eerste stap naar een verbluffend evenement.