Martinikerk Groningen: Akoestische uitdaging die we graag aangaan!

Als de exclusieve leverancier van de Martinikerk in Groningen, een historisch monument met een capaciteit van 1200 personen, vervult AV Vision een essentiële rol bij het overwinnen van de unieke akoestische uitdagingen die dit eeuwenoude gebouw met zich meebrengt. Ondanks de adembenemende architectuur van de kerk, kunnen zonder de benodigde technische deskundigheid aanzienlijke galm- en echo-problemen ontstaan, die zowel de spraak als muziek tijdens evenementen kunnen beïnvloeden.

Onze diepgaande kennis van de akoestische kenmerken van de Martinikerk stelt ons in staat om op maat gemaakte audiovisuele oplossingen te bieden die nauw aansluiten bij de specifieke behoeften van dit historische gebouw. Met regelmaat worden wij benaderd door diverse organisaties die de kerk huren voor evenementen variërend van intieme bijeenkomsten van 150 personen tot grootschalige evenementen met een volledige capaciteit van 1200 deelnemers. Ons streven is om ervoor te zorgen dat elk evenement, ongeacht de omvang, wordt gekenmerkt door voortreffelijke beeldkwaliteit en uitmuntende spraakverstaanbaarheid.

Hoewel de Martinikerk beschikt over een eigen high end audiosysteem fungeren wij als de aangewezen partner bij grootschalige en kleinere evenementen. Of het nu gaat om congressen, lezingen, plechtige ceremonies of andere speciale gelegenheden, AV Vision verzorgt een onberispelijke audiovisuele presentatie die de rijke historie en architectuur van de kerk respecteert, terwijl tevens wordt voldaan aan de moderne eisen op het gebied van evenementenproductie.Dankzij onze toewijding aan kwaliteit en onze passie voor innovatie, verzekeren wij dat elk evenement dat in deze iconische ruimte plaatsvindt, een onvergetelijke ervaring zal zijn voor zowel organisatoren als bezoekers.

Mede om deze reden zijn wij al meer dan een decennium huisleverancier van de Rijksuniversiteit van Groningen wat betreft hun opening van het academisch jaar in de Martinikerk.

Wij leveren naast een volledig pakket van techniek ook bijvoorbeeld alleen een beamer met scherm. Of lichten we de kerk graag voor u uit om zo de juiste sfeer te creëren voor uw evenement.