Rijksuniversiteit Groningen: Al meer dan 10 jaar tevredenheid

Als trotse vaste leverancier van de Rijksuniversiteit van Groningen (RUG) voor meer dan een decennium, heeft AV Vision zich onderscheiden in het faciliteren van uitzonderlijke licht-, geluids- en video-oplossingen voor diverse evenementen binnen deze prestigieuze instelling. Onze samenwerking met de RUG benadrukt onze expertise en de kwaliteit van onze dienstverlening, vooral tijdens significante academische ceremonies en evenementen.

Een van de hoogtepunten van onze samenwerking is de jaarlijkse opening van het academisch jaar in de historische Martinikerk te Groningen. Voor dit belangrijke evenement verzorgen wij de volledige technische ondersteuning op het gebied van video, licht en geluid, in nauwe samenwerking met de medewerkers van de RUG. Onze bijdrage zorgt ervoor dat de ceremonie niet alleen plechtig en stijlvol verloopt, maar ook technisch vlekkeloos is, waardoor een inspirerende ambiance wordt gecreëerd voor alle aanwezigen.

Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de technische realisatie van evenementen die plaatsvinden in de Aula van de RUG. Met onze geavanceerde technologie en maatwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat elke bijeenkomst, of het nu gaat om academische lezingen, diploma-uitreikingen of gastcolleges, optimaal wordt ondersteund met professioneel licht, helder geluid en hoogwaardige videopresentaties.

Deze langdurige samenwerking met de Rijksuniversiteit van Groningen onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en onze capaciteit om evenementen van elke omvang en aard te ondersteunen. Bij AV Vision zijn we trots op onze rol in het verrijken van de academische ervaring door het leveren van technische diensten die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen.